Witamy na Forum WaterLife!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Imię:
Dlaczego ty?:
Na ile ogarniasz RP:
Posiadasz komunikator Discord?:
Posiadasz sprawny mikrofon?:
Akcja RP na /me(5 zdań):
Coś o sobie:
Imię:Damian
Wiek;15
Nick:Damianek
Dlaczego ty?: Lubie bardzo mocne akcje RP, jestem dobrym kierowcą , lubię karać małych cj za wykroczenia
Na ile ogarniasz RP: 10/10
Posiadasz komunikator Discord? tak
Posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Akcja RP na /me(5 zdań):me wyjmuje kajdanki, me potem, zakuwa podejrzanego, me wyjmuje alkomat , me odpala komputer, me sprawdza dokumenty podejrzanego, me sprawdza ważność AC i OC
Coś o sobie:Mam na imie Damian mam 15 lat mieszkam na wsi interesuje się mechaniką ,sportem i trochę komputerami
Imię: Kasper
Nick: KasperskyYT
Dlaczego ty?: Chciałbym spróbować swoich umiejętności w SAPD
Na ile ogarniasz RP: 9/10
Posiadasz komunikator Discord?: Tak na telefonie i na internecie
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Akcja RP na /me(5 zdań): /me Wyciąga Kajdanki Z Pasa taktycznego poczym zakówa delikfenta,/me Puka do szyby poczym Pyta się czy znana przyczyną zatrzymania./me Poproszę dokumenty i zapraszam do radiowozu./me Otwiera komputer i odpala poczym wpisuje dane z dokumentów,/me Oddaje dokumenty,/me Oddaje dokumenty poczym Sprawdza stan pojazdu,/me Poproszę otworzyć bagażnik włączyć długie światła i sprawdza stan techniczny pojazdu.
Coś o sobie: Mam na imię Kacper lat 14. Interesuje się ratownictwem służbami mudorowymi. W wolnym czasie lubię sklejać modele Ratownicze i inne. Moim hobby jest Robienie textury służb ratowniczych do GTA San Andreas(MTA),Farminga Simulator 15/17.
Właściciel KasperskyYT Pozdrawia
Imię:Daniel
Nick:Mirox
Dlaczego ty?:Bo lubie frakcje sapd.Jestem ogarnięty.Umiem jeździć i umiem rozgrywać rp.
Na ile ogarniasz RP:9/10 myśle ze mogę mieć 10/10 ale nik nie jest idealny.
Posiadasz komunikator Discord?:tak
Posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Akcja RP na /me(5 zdań):/me wyciąga z pasa taktycznego kajdanki po czym zakuwa podejrzanego, /me wyciąga poszkodowanego z autal, /me wyciąga barierki z bagażniku auta poczym je stawia na ulicy, /me wyjmuje alkochomat poczym kaze dmuchać podejrzanemu, /me proszi o dokumęty, /me idzie do radiowozu poczym sprawdza dokumęty w komputerze.
Coś o sobie:Jestem Daniel i mam 15lat.Lubie grać w mta we frakcji SAPD,lubie grać w piłkę nozną i siatkową.Interesuje się nagrywaniem na YT i komputerami.
Imię: Tymoteusz
Nick: PanzerII
Dlaczego ty?: Jestem ogarnięty, to szczególnie. Umiem dobrze gramatykę oraz ortografię. W sytuacjach roleplay często jestem rozgrywającym.
Na ile ogarniasz RP: Bardzo dobrze, oceniłbym siebie na 9/10
Posiadasz komunikator Discord?: Oczywiście.
Posiadasz sprawny mikrofon?: Niestety, nie.
Akcja RP na /me(5 zdań):
*Funkcjonariusz Big Smołk wymachuje lizakiem w stronę pobocza, pokazując okolicznemu pojazdowi aby zjechał.*
-Dzień dobry, funkcjonariusz Big Smołk, kontrola pojazdu. Proszę okazać dokumenty oraz rejestrację pojazdu.
*Kierowca daje dokumenty*
*Funkcjonariusz Big Smołk bierze dokumenty a następnie je sprawdza.*
-Wyglądają w porządku. Teraz...
*Funkcjonariusz Big Smołk wyciąga alkomat*
-...Proszę dmuchnąć
*Kierowca dmucha w alkomat*
**Alkomat wykazuje 1.5 promila.**
-Muszę pana zatrzymać, proszę wyjść z pojazdu.
*Kierowca wychodzi ze swojego perenialla*
*Funkcjonariusz Big Smołk wyciąga kajdanki i zakuwa pijanego kierowcę.*
-Jest pan zatrzymany za nietrzeźwą jazdę.
Coś o sobie: Jestem od 4 lat harcerzem. Gram w różnorakie gry, i znam różne uniwersa. Bardzo lubię książki, szczególnie uniwersum 'Metro' Dmitryego Glukhovskyego oraz Wrocław przed rokiem 1945 Marka Krajewskiego.
Wszyscy jesteście churderlakami!
Imię:Kuba
Nick:kubiczek188
Dlaczego ty?:ponieważ już bylem w sapd na innych serwerach
Na ile ogarniasz RP:9/10
Posiadasz komunikator Discord?:TAK
Posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Akcja RP na /me(5 zdań):/me zatrzymuje /me prosze pana/pani o dokumenty oraz OC /me bierze od zatrzymanego dokumenty i sprawdza /me podaje zatrzymanemu alkomat /me dmucha /me oddaje dokumenty /me bierze dokumenty
Coś o sobie:Mam na imię Kuba mam 15 lat.Mieszkam w województwie Małopolskim ,okolice Krakowa .Lubie grać na komputerze . A w wolnych chwilach jak odejde od komputera to ide pograć w piłke z kolegami .Interesuje się motoryzacją.
Strony: 1
Wątek zamknięty